Coapsele de pui dulci și acri cu morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 644 calorii, 39G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, scorțișoară, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Pulpe de pui dulce și acru cu morcovi, Coapse de pui dulci și acri la cuptor, și Glisoare de pui la grătar dulci și acri cu varză chinezească murată și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pat de pui uscat. Se amestecă împreună 1 1/2 lingurițe de sare cu boia, scorțișoară și piper și se freacă pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, răsturnând o dată, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați puiul ca rumenit pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie, apoi adăugați ceapa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă sare și piper după gust și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie, cuibărindu-l în legume. Se amestecă împreună apă, suc de lămâie și miere până se amestecă și se adaugă în tigaie, apoi se gătește la foc moderat, acoperit, până când puiul este gătit și morcovii sunt fragede, 25 până la 30 de minute. Dacă este necesar, degresați grăsimea din sos, apoi adăugați sare după gust.