Pulpe De Pui Din Arțar-Soia
Coapsele de pui din arțar-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.7 pe portie. O porție conține 767 calorii, 48G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pulpe De Pui Din Arțar-Soia, Pulpe De Pui Cu Muștar De Arțar, și Pulpe De Pui Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Așezați amestecul de arțar într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați coapsele de pui în pungă; sigiliu. Marinați în frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand marinada se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute). Aranjați puiul într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se unge cu 2 linguri amestec de arțar; se presară uniform cu sare.
Coaceți puiul la 375 timp de 20 de minute. Întoarceți puiul; ungeți cu restul de 2 linguri amestec de arțar.
Coaceți 15 minute sau până când puiul este gata; se presară cu ceapă.