Pulpe de pui cu șalotă și spanac
Rețeta pulpe de pui cu șalotă și spanac se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 176 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Pulpe de pui la grătar cu mazăre și șalotă, Pulpe De Pui Fript Cu Cicoare Și Șalotă, și Pulpe de pui cu cartofi dulci prăjiți și șalotă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper condimentate. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați carnea de pui; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 170 de calorii.
Scoateți din tigaie;păstrați cald.
În aceeași tigaie, gătiți și amestecați șalotele până se înmoaie.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand vinul este redus la jumatate.
Adăugați spanac și sare; gatiti si amestecati doar pana cand spanacul este ofilit. Se amestecă smântâna; se servește cu pui.