Pulpe De Pui Cu Zară La Grătar

Picioarele de pui cu zară la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pulpe De Pui La Grătar, Pulpe De Pui La Grătar, și [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați Zara, usturoiul, zahărul brun, cimbru, Tabasco, sare și piper; adăugați pui, întorcându-se la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore; întorcând puiul ocazional.
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar. Folosiți o strecurătoare pentru a îndepărta marinada; aruncați cimbru și usturoi și condimentați cu sare.
Se pune pe grătar uns la foc mediu-mare. Închideți capacul și grătarul, rotind ocazional, până când un termometru insta-read introdus în partea cea mai groasă citește 165 de grade F; aproximativ 30 până la 40 de minute. Este posibil să fie nevoie să mutați picioarele într-o parte mai rece a grătarului pentru a împiedica pielea să se carbonizeze prea mult. Fii sârguincios.