Pulpe de pui cu usturoi și var
Coapsele de pui cu usturoi și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 784 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $2.42 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coriandru, suc de lămâie, pene de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui cu usturoi și var, Coapse De Pui Cu Var Cheie, și Pulpe De Pui Cu Var La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă 1 lingură de suc. Frecați amestecul de usturoi peste pui.
Puneți puiul într-o tigaie medie.
Combinați 1 lingură de suc, bulion de pui și oțet; se toarnă peste pui.
Se pune la foc mediu-mare; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc. Înfășurați mânerul tăvii cu folie. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 18
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 3 minute). Lingură peste pui.
Se presară coriandru și se servește cu pene de var.