Pulpe De Pui Cu Sos De Roșii Gros

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui cu sos de roșii gros. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 512 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, conserve de roșii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linguine de pui cu sos de roșii gros, Pui condimentat cu chimen cu sos de roșii gros, și Pulpe de pui cu măsline și sos de roșii.
Instrucțiuni
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Între timp, presărați puiul cu condimente grecești. Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 7 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați dovleceii și ceapa în tigaie și sotati 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând des, 7 până la 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și următoarele 3 ingrediente.
Serviți puiul peste cartofi. Puneți sosul peste pui și cartofi.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit piure de cartofi Ore-Ida, condimente grecești pentru toate scopurile Cavender și roșii prăjite Hunt ' s Fire tăiate cubulețe cu usturoi.