Pulpe de pui cu mazăre și Agliata
Coapsele de pui cu mazăre și Agliata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 315 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, fileurile de hamsii, șalotele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de cookstr.com. cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Pulpe De Pui Cu Mazăre Și Agliata, Pulpe de pui cu firimituri de usturoi și mazăre, și Coapsele de pui ale lui Mario Batali cu firimituri de usturoi și mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, ceașca de ulei, hamsiile, pătrunjelul și firimiturile de pâine într-un robot de bucătărie și zap până se omogenizează.
Puneți coapsele de pui într-un castron mare și presărați cu amestecul de pesmet, întorcându-se pentru a acoperi bine. Aranjați într-un singur strat pe un platou și puneți-l la frigider timp de 15 minute.
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru grătar indirect.
Așezați coapsele de pui cu pielea în sus pe partea mai rece a grătarului, acoperiți grătarul și grătiți, rotind o dată, până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute pe fiecare parte.
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Adăugați șalotele și pasta de hamsii și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și gătiți, amestecând, până când se încălzește.
Transferați mazărea într-un platou și puneți-o deoparte.
Aranjați coapsele deasupra mazărelor și serviți cu un strop de olio piccante.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;