Pulpe De Pui Cu Lămâie-Usturoi

Coapsele de pui cu lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 536 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, melasă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui la cuptor cu lămâie și usturoi, Coapse de pui cu usturoi la cuptor cu sos de lămâie, și Tigaie crocantă pulpe de pui cu lămâie usturoi Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas; adăugați pui. Se acoperă și se marinează la frigider 1 oră, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți puiul din vas; rezervați marinada. Aranjați puiul într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă marinada rezervată peste pui; se presară sare și piper.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute; ungeți puiul cu marinată.
Coaceți încă 20 de minute sau până când puiul este gata.
Se servește cu pene de lămâie și se ornează cu pătrunjel, dacă se dorește.