Pulpe de pui cu ierburi cu varză de cidru

Pulpe de pui cu ierburi cu varză de cidru
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coapsele de pui cu ierburi cu varză de cidru ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 632 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, și Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și frecați amestecul de oregano peste pui. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați coapsele de pui și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cidru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți 1/2 cană de cidru redus din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați varza și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până când varza se ofilește. Puneți coapsele de pui în tigaie, cuibărindu-le în amestec de varză; adăugați rezervat 1/2 cană de cidru redus. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 30 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista