Pulpe de pui cu ghimbir și condimente
Coapsele de pui cu ghimbir și condimente necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 97 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pielea, piperul, nucșoara măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere Spice Pulpe De Pui, Miere Spice Pulpe De Pui, și Pulpe De Pui Frecate Cu Condimente.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine. Frecați puiul cu amestec de condimente; lăsați să stea 5 minute.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați vin în tigaie; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 5 minute sau până când ați terminat. Lingura tigaie se scurge peste pui.