Pulpe de pui cu ghimbir se prepară aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 183 de calorii , 23 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați supă de pui, fulgi de piper, sos de soia și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Per total, această rețetă obține un scor solid de 44% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Pulpe de pui marinate asiatice și Pulpe de pui la cuptor cu sos satay și salată de roșii .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi; dați la frigider până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare unsă cu spray de gătit, rumeniți puiul pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Transferați într-o tavă de copt de 28 cm x 18 cm, unsă cu spray de gătit. Într-un bol mic, amestecați ingredientele pentru sos; turnați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Spaghete Multicereale Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 20-25 de minute sau până când nu mai este roz.