Pulpe de pui cu ghimbir
Pulpe de pui cu ghimbir se prepară aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 183 de calorii , 23 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați supă de pui, fulgi de piper, sos de soia și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Per total, această rețetă obține un scor solid de 44% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Pulpe de pui marinate asiatice și Pulpe de pui la cuptor cu sos satay și salată de roșii .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi; dați la frigider până la 4 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare unsă cu spray de gătit, rumeniți puiul pe fiecare parte.
Transferați într-o tavă de copt de 28 cm x 18 cm, unsă cu spray de gătit. Într-un bol mic, amestecați ingredientele pentru sos; turnați peste pui.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 20-25 de minute sau până când nu mai este roz.