Pulpe de pui crocante cu măsline și Caperberries
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele crocante de pui cu măsline și Caperberries. Această rețetă servește 6 și costă 8,74 USD pe porție. O porție conține 996 calorii, 58G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei vegetal, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Pulpe de pui cu roșii și măsline, și Pulpe de pui cu măsline și sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați puiul cu sare, piper și boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 15 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați picăturile.
Tăiați lămâia în rondele groase de 1/4 inch. Se amestecă măsline, caperberries, migdale și vin în tigaie; adăugați felii de lămâie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute.