Pulpe de pui ale diavolului cu praz fiert

Pulpe de pui ale diavolului cu praz fiert
Coapsele de pui ale diavolului cu praz fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 614 calorii, 48G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Coapse de pui fierte cu cidru cu praz topit și brânză de capră piure de cimbru, Pulpe de pui cu praz și Shiitakes, și Pulpe fragede de pui cu tarhon cu praz cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente cu 2 linguri de cimbru și 1/4 cană de vermut într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți prazul fiert, lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic; gatiti 3 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă pesmetul, pătrunjelul și 1 lingură de cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; adăugați șalotă și restul de 1 linguriță de cimbru. Saut 2 minute sau până când șalotele sunt translucide. Se amestecă restul de 1/2 cană de vermut. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VermutVermut
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se transferă într-un castron; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți muștarul și următoarele 3 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pui și gătiți 6 minute sau până se rumenesc. Întoarceți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați excesul de picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se amestecă bulionul de pui, răzuind cu o lingură de lemn pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
12
Se toarnă sosul peste prazul fiert; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
SosSos
13
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Dragați puiul în amestec de muștar și aranjați deasupra prazului. Puneți orice amestec de muștar rămas peste pui. Se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
PrazPraz
15
Coaceți 40 de minute sau până când puiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista