Coapsele de pui ale diavolului cu praz fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 614 calorii, 48G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Coapse de pui fierte cu cidru cu praz topit și brânză de capră piure de cimbru, Pulpe de pui cu praz și Shiitakes, și Pulpe fragede de pui cu tarhon cu praz cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente cu 2 linguri de cimbru și 1/4 cană de vermut într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pregătiți prazul fiert, lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
3
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic; gatiti 3 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă pesmetul, pătrunjelul și 1 lingură de cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pătrunjel
Unt
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; adăugați șalotă și restul de 1 linguriță de cimbru. Saut 2 minute sau până când șalotele sunt translucide. Se amestecă restul de 1/2 cană de vermut. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Vermut
Unt
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se transferă într-un castron; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți muștarul și următoarele 3 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați pui și gătiți 6 minute sau până se rumenesc. Întoarceți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați excesul de picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se amestecă bulionul de pui, răzuind cu o lingură de lemn pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
12
Se toarnă sosul peste prazul fiert; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Sos
13
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Dragați puiul în amestec de muștar și aranjați deasupra prazului. Puneți orice amestec de muștar rămas peste pui. Se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
Muștar
Praz
15
Coaceți 40 de minute sau până când puiul se rumeneste.