Pulpa de miel glazurată cu var

Pulpa de miel glazurată cu var
Pulpa de miel glazurată cu lime este un fel principal fără gluten. Pentru 2,23 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 de calorii, 24 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și luați usturoi, sare și piper, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Pulpa de miel glazurată cu usturoi, Pulpa de miel cu fluturi glazurată cu muștar și Pulpa de miel glazurată la grătar asiatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați concentratul de limead, vinul alb, usturoiul, sare, piper și cimbru. Gatiti, amestecand, pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați pulpa de miel pe grătarul preîncălzit și gătiți frecvența frecvent timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă a atins cel puțin 145 de grade F (62 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista