Pulpa de miel a lui Dragan cu usturoi si bere

Piciorul de miel al lui Dragan cu usturoi și bere necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 453 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, picior de miel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlete de miel cu sos de bere și muștar, Friptură de miel cu bere neagră, miere și cimbru, și Scoici Manila în usturoi și bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați cartofii și morcovii; se fierbe aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Clătiți piciorul de miel și uscați-l.
Așezați-l într-o tigaie și condimentați generos cu sare și piper. Frecați sarea și piperul în carne. Folosiți un cuțit mic pentru a face incizii suficient de mari pentru ca un cățel de usturoi să se potrivească pe tot piciorul. Umpleți căței de usturoi în găuri. Puneți muștarul peste miel și frecați-l și el.
Prăjiți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C)
Adăugați cartofii și morcovii în tigaia de prăjire. Ungeți mielul cu bere, rezervând restul pentru ungere la intervale de 20 de minute.
Continuați să prăjiți mielul până când temperatura internă atinge cel puțin 140 de grade F (60 de grade C) pentru mediu rar, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de a sculpta. Puneți tigaia picurând peste carne și legume atunci când serviți.