Pull-Apart Maple Pecan Chifle Lipicioase
Această rețetă face 45 de porții cu 118 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan, Cheat ' s Brown Butter și chifle lipicioase de Pecan de arțar sărat, și Maple Sticky Buns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Presărați nuci pe fundul tigaiei canelate de 12 căni sau a tigaiei tubulare de 10 inci pulverizate cu spray de gătit. Topiți 2 Linguri. unt în castron mic cu microunde. Se amestecă siropul; stropiți peste nuci în tigaie.
Se amestecă zahărul și scorțișoara în vasul superficial. Separați aluatul în 20 de biscuiți; aplatizați fiecare la grosimea de 1/4 inch.
Rulați cuburi de brânză cremă în zahăr de scorțișoară până când sunt acoperite uniform; Așezați 1 în centrul fiecărui biscuit. Adunați părțile laterale ale aluatului pentru a închide umplutura; apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Rulați fiecare în bilă; înmuiați blatul în untul rămas, apoi în zahărul rămas de scorțișoară. Aranjați jumătate din bile, scorțișoară cu zahăr în sus, în tigaie pregătită. Repetați cu bilele rămase pentru a forma al doilea strat. Se acoperă cu orice unt rămas și zahăr de scorțișoară.
Coaceți 30 min. sau până se rumenesc. Se răcește chifle în tigaie 1 min.; inversați pe placa de servire.
Scoateți tava. Top chifle cu orice nuci rămase în tigaie; se răcește ușor.