Pulao de legume mixte este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pastă de ghimbir-usturoi, ulei de gătit, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Legume pulao sau Legume pulao , cum se face Legume pulao, vrat ke chawal ka pulao sau samvat pulao | sama orez pulao, și legume Yakhni pulao , cum se face legume Yakhni pulao.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare; prăjiți cuișoarele, frunzele de dafin, bețișoarele de scorțișoară, păstăile de cardamom și semințele de chimen în uleiul fierbinte până la parfum, 2 până la 3 minute. Amestecați ceapa și pasta de ghimbir-usturoi în amestecul de condimente și continuați să gătiți până când ceapa se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Baton De Scorțișoară
Păstăi De Cardamom
Semințe De Chimen
Frunze De Dafin
Mărar Proaspăt, Smuls
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovii, cartofii, fasolea verde, mazărea și orezul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Morcov
Mazăre
Orez
3
Se toarnă apa peste amestec și se condimentează cu sare; se amestecă ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
4
Aduceți amestecul la fierbere completă; acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti la foc mic pana cand orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Scoateți capacul și gătiți încă 15 minute. Se amestecă ușor înainte de servire.