Puiul și orezul portorican al lui Josephine

Puiul și orezul portorican al lui Josephine
Puiul și orezul portorican al lui Josephine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 658 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes are 15 fani. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo), Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo), și Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare se sotează puiul, ceapa, măslinele și caperele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se toarnă puțin suc din măsline pentru a adăuga mai multă aromă de măsline. Pe măsură ce ceapa începe să devină limpede și puiul începe să se rumenească, adăugați sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se sotează amestecul până când totul este ușor gătit. Reduceți căldura la minim.
4
Într-o cratiță mică se topește scurtarea la foc mediu; adăugați semințe de achiote. Când scurtarea devine roșie, scoateți-o de pe foc și strecurați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se amestecă uleiul în amestecul de pui/roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
6
Adăugați apa clocotită în amestec, creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați orezul în amestecul care fierbe și continuați să fierbeți aproximativ 3 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de aproximativ 30 de minute sau până când orezul este fraged și a absorbit lichidul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
9
Transferați amestecul într-un castron mare și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista