Puiul și orezul portorican al lui Josephine

Puiul și orezul portorican al lui Josephine
Puiul și orezul portorican al lui Josephine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 658 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes are 15 fani. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo), Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo), și Pui și orez portorican al mamei (Arroz con Pollo).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare se sotează puiul, ceapa, măslinele și caperele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă puțin suc din măsline pentru a adăuga mai multă aromă de măsline. Pe măsură ce ceapa începe să devină limpede și puiul începe să se rumenească, adăugați sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se sotează amestecul până când totul este ușor gătit. Reduceți căldura la minim.
4
Într-o cratiță mică se topește scurtarea la foc mediu; adăugați semințe de achiote. Când scurtarea devine roșie, scoateți-o de pe foc și strecurați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se amestecă uleiul în amestecul de pui/roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați apa clocotită în amestec, creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați orezul în amestecul care fierbe și continuați să fierbeți aproximativ 3 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de aproximativ 30 de minute sau până când orezul este fraged și a absorbit lichidul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
9
Transferați amestecul într-un castron mare și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista