Puiul prăjit întreg al lui Molly Ringwald
Puiul prăjit al lui Molly Ringwald este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 519 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pui, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Muștarul fierbinte al lui Molly, Tortul Tzimmes dulce și picant al lui Molly, și Molly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Puneți ceapa în centrul unei tigaie. Feliați una dintre lămâi în rondele subțiri și așezați deasupra cepei. Feliați lămâia rămasă în jumătate; pus deoparte.Frecați puiul peste tot cu sare și piper. Condimentați în interiorul cavității cu sare și piper, apoi așezați jumătățile de lămâie rezervate și ierburile, dacă folosiți, în interior.
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra cepei și a feliilor de lămâie și puneți aripile înapoi și dedesubt.Prăjiți până când puiul se rumeneste peste tot și sucurile curg limpede de pe picioare atunci când sunt tăiate cu un cuțit, aproximativ 45 de minute (sau 10 minute pe kilogram).Introduceți mânerul unei linguri de lemn în interiorul cavității puiului, apoi ridicați-l și înclinați-l ușor pentru a lăsa sucurile să curgă înapoi în tigaia de prăjire.
Transferați puiul pe o tăietură sau pe un platou de servire și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de a sculpta. Între timp, transferați rondele de lămâie feliate din tigaia de prăjire pe o farfurie de servire; pus deoparte.
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mediu, adăugați vermutul și răzuiți orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa pe farfurie cu feliile de lămâie. Gustați și condimentați sosul cu sare și piper, după cum este necesar.
Serviți puiul cu rondele de lămâie, ceapă și sos.