Puiul prăjit al mamei

Puiul prăjit al mamei
Puiul prăjit al mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1386 calorii, 28G de proteine, și 140g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orezul spaniol al mamei, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 litri de apă și 3 lingurițe de sare într-un castron mare; adăugați pui. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți puiul și clătiți cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Bateți împreună oul și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Combinați restul de 1 linguriță de sare, făină, praf de usturoi și piper într-o pungă de plastic cu fermoar. Înmuiați 2 bucăți de pui în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Puneți bucățile în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Scoateți și repetați procedura cu piesele rămase.
7
Încălziți uleiul la 360 într-un cuptor olandez. Se prăjește puiul, în loturi, 16 minute sau până devine auriu, întorcându-se de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista