Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdeață de vară cu porumb

Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdeață de vară cu porumb
Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdele de vară cu porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1823 calorii, 93G de proteine, și 135g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.32 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, oțet de șampanie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Verdeață de vară și ierburi cu sfeclă prăjită și alune, Tabouli de porumb prăjit și Ode la porumbul de vară, și Verdeață cu salată prăjită de porumb și piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, combinați oțeturile, sucul de lămâie, usturoiul, șalotele și tarhonul. Bateți încet uleiul de măsline și grăsimea de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați sare și piper după gust. Înveliți puiul în interior și în exterior cu 1 cană de marinată și refrigerați, acoperit, peste noapte. Rezervați marinada rămasă pentru vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Condimentează puiul în interior și în exterior cu 1 1/2 linguri amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se amestecă ingredientele de umplutură și se umple în pui. Strângeți puiul și prăjiți timp de 40 de minute. Opriți cuptorul și lăsați pasărea să continue să gătească în cuptor timp de încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Condimentează făina de orez cu sare, piper și 1 lingură amestec de condimente. Aruncați stridiile în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Făină De OrezFăină De Orez
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Încălziți uleiul într-o tigaie superficială. Rumeniți stridiile în grăsime, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Pune untul într-o tigaie mică la foc mediu și sotează porumbul aproximativ 5 minute. Opriți focul și adăugați ardeii piquillo, ceapa verde, pătrunjelul și marinata rezervată pentru a face vinetă. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Aruncați verdeața cu câteva linguri de vinetă. Topiți verdele cu pui, stridii și vinaigretul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
VerziiVerzii
11
Serviți și bucurați-vă.
12
Amestec de condimente se amestecă ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire

Ingrediente

2Ceapa galbena medie, tocatapiept de pui la rotisorpiept de pui la rotisor23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmgrăsime de slănină topităgrăsime de slănină topită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2frunze de dafin, ruptefrunze de dafin, rupte20boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi12 lingurițe de pudră de usturoi8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmOțet de șampanieOțet de șampanie2kilogramePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumbboabe de porumb2Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscatmuștar uscat1capusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat4ceapa verde, numai partea verde, tocataceapa verde, numai partea verde, tocata3Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat3Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplut2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lămâie, tăiată în optimilămâie, tăiată în optimi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1pinchNucșoară mare proaspăt măcinatăNucșoară mare proaspăt măcinată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, tăiată în treimiceapa, tăiată în treimi2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat103 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcanola sau ulei de arahidecanola sau ulei de arahide2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de orez (făina universală poate fi înlocuită)făină de orez (făina universală poate fi înlocuită)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de ardei piquillo sau ardei roșii prăjiți, tăiați cubulețeconserve de ardei piquillo sau ardei roșii prăjiți, tăiați cubulețe2crenguțecarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată12smallsstridii proaspete shuckedstridii proaspete shucked1ciorchinitarhon, frunze tocate fintarhon, frunze tocate fin
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista