Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdeață de vară cu porumb

Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdeață de vară cu porumb
Puiul prăjit al lui Jan Birnbaum pe verdele de vară cu porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1823 calorii, 93G de proteine, și 135g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.32 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, oțet de șampanie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Verdeață de vară și ierburi cu sfeclă prăjită și alune, Tabouli de porumb prăjit și Ode la porumbul de vară, și Verdeață cu salată prăjită de porumb și piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, combinați oțeturile, sucul de lămâie, usturoiul, șalotele și tarhonul. Bateți încet uleiul de măsline și grăsimea de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați sare și piper după gust. Înveliți puiul în interior și în exterior cu 1 cană de marinată și refrigerați, acoperit, peste noapte. Rezervați marinada rămasă pentru vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Condimentează puiul în interior și în exterior cu 1 1/2 linguri amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se amestecă ingredientele de umplutură și se umple în pui. Strângeți puiul și prăjiți timp de 40 de minute. Opriți cuptorul și lăsați pasărea să continue să gătească în cuptor timp de încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Condimentează făina de orez cu sare, piper și 1 lingură amestec de condimente. Aruncați stridiile în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Făină De OrezFăină De Orez
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Încălziți uleiul într-o tigaie superficială. Rumeniți stridiile în grăsime, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Pune untul într-o tigaie mică la foc mediu și sotează porumbul aproximativ 5 minute. Opriți focul și adăugați ardeii piquillo, ceapa verde, pătrunjelul și marinata rezervată pentru a face vinetă. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Aruncați verdeața cu câteva linguri de vinetă. Topiți verdele cu pui, stridii și vinaigretul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
VerziiVerzii
11
Serviți și bucurați-vă.
12
Amestec de condimente se amestecă ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire

Ingrediente

2Ceapa galbena medie, tocatapiept de pui la rotisorpiept de pui la rotisor2Crustă: firimituri de biscuiți grahamgrăsime de slănină topităgrăsime de slănină topită2Crustă: firimituri de biscuiți grahampulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2frunze de dafin, ruptefrunze de dafin, rupte20boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional2Crustă: firimituri de biscuiți grahamOțet de șampanieOțet de șampanie2kilogramesuc de lămâie goya®suc de lămâie goya®2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumbboabe de porumb2cp. legume (de exemplu, spanac)muștar uscatmuștar uscat1capusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat4ceapa verde, numai partea verde, tocataceapa verde, numai partea verde, tocata3cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat3cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplut2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lămâie, tăiată în optimilămâie, tăiată în optimi2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2Crustă: firimituri de biscuiți grahampentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1pinchNucșoară mare proaspăt măcinatăNucșoară mare proaspăt măcinată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, tăiată în treimiceapa, tăiată în treimi2cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat10Crustă: firimituri de biscuiți grahamcanola sau ulei de arahidecanola sau ulei de arahide2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de orez (făina universală poate fi înlocuită)făină de orez (făina universală poate fi înlocuită)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de ardei piquillo sau ardei roșii prăjiți, tăiați cubulețeconserve de ardei piquillo sau ardei roșii prăjiți, tăiați cubulețe2crenguțecarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată4puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată12smallsstridii proaspete shuckedstridii proaspete shucked1ciorchinitarhon, frunze tocate fintarhon, frunze tocate fin
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista