Puiul mamei mele cu sos de grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 933 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de pui în sos de grătar, Pui Cu Sos De Mango Barbeque, și Pui la gratar cu sos Balsamic Barbeque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o cratiță medie sau într-o tigaie mare cu față înaltă, combinați ketchup-ul, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun deschis, zahărul brun închis, muștarul uscat, muștarul Dijon și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Zahăr Brun Deschis
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De Muștar
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți pentru a amesteca. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați feliile de ghimbir, usturoi și lămâie și amestecați pentru a combina. Se fierbe până când oțetul se înmoaie ușor și aromele încep să se contopească, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Aruncați bucățile de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt (sau, dacă este necesar, 2 foi de copt) cu folie. Condimentează părțile de pui pe ambele părți cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se toarnă aproximativ 1 1/2 căni de sos de grătar într-un bol mare. Rezervați sosul rămas pe lateral. Scufundați bucățile de pui în sos și aranjați-le pe foaia de copt pregătită cu câteva felii de lămâie. Puiul ar trebui să fie într-un singur strat, cu puțin spațiu între ele. Dacă este nevoie de spațiu suplimentar, utilizați a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Ungeți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8
Introduceți foaia(foile) de copt în cuptor și coaceți, netulburate, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți puiul din cuptor și folosiți o pereche de nuanțe metalice pentru a întoarce bucățile în cealaltă parte. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi a doua parte a puiului cu sosul de grătar din bol. Nu reutilizați vasul sau peria din nou. Întoarceți foaia(foile) în cuptor și gătiți încă 15 până la 20 de minute. Poke o coapsă cu vârful unui cuțit mic și verificați sucurile de pui rula "clar" și nu Roz. Porniți broilerul și fierbeți un minut până când puiul este carbonizat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Încălziți sosul de grătar rezervat într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Transferați puiul într-un platou de servire și serviți imediat cu sosul cald pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe