Puiul la grătar al lui Deborah

Puiul la grătar al lui Deborah
Puiul la grătar al lui Deborah este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 175 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ceapă verde, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Piureul de cartofi de vacanță al Deborei, Salata de linte a lui Deborah Madison, și Deborah ' s Louisiana varză picantă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați jumătățile de piept de pui între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Bateți ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Ungeți fiecare piept de pui cu ulei de măsline și presărați cu un vârf de sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Grătiți pieptul de pui pe grătarul preîncălzit până când carnea nu mai este roz în interior și puiul are urme bune de grătar, 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Mutați puiul într-o parte mai rece a grătarului pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
În timp ce puiul gătește, amestecați roșiile, busuiocul, ceapa verde, usturoiul, sarea, piperul negru și sucul de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați o bucată pătrată de folie de aluminiu de 8 inci pe grătar și mutați un piept de pui gătit pe folie. Acoperiți pieptul de pui cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de roșii și presărați toppingul cu aproximativ 2 lingurițe de parmezan. Repetați pentru celelalte bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui GătitPiept De Pui Gătit
ParmezanParmezan
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Închideți capacul pe grătar și grătați pieptul de pui până când toppingul este fierbinte, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista