Puiul iubitului de usturoi

Puiul iubitului de usturoi
Puiul iubitului de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 524 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Puiul iubitului de usturoi, Usturoi iubitor freca, și Hummus iubitor de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa, sarea kosher și zahărul împreună până când sarea și zahărul se dizolvă complet într-o saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți sânii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; turnați saramură în pungă cu puiul. Strângeți aerul din pungă și sigilați. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Amestecați parmezanul, firimiturile de pâine, pătrunjelul, sarea și piperul negru împreună într-un bol; întindeți aproximativ 1/3 din amestec în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți puiul din saramură, scuturați excesul de lichid și uscați. Aruncați saramura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Înveliți puiul cu ulei de măsline. Aranjați puiul deasupra stratului de brânză parmezan în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați amestecul de brânză parmezan rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Amestecați usturoiul, margarina și sucul de lămâie împreună într-un bol mic; stropiți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 25-30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Treceți cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Presărați brânză peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Încălziți broilerul cuptorului. Gatiti puiul sub broiler pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista