Puiul Indonezian al lui Erin
Puiul Indonezian al lui Erin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 488 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sos de soia, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 92%. Încercați Erin ' s Yummy Slow Cooker Pui, Pui Indonezian, și Pui De Arahide Indonezian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Așezați fasolea verde într-o oală prevăzută cu un coș cu aburi peste apă clocotită și aburiți 10 minute sau până când este fragedă, dar crocantă.
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți puiul 5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Se amestecă bulionul de pui, untul de arahide, mierea, sosul de soia, pasta de chile, sucul de lămâie într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati 5 minute, pana se ingroasa usor.
Se amestecă fasolea verde.
Garnisiți cu ceapă verde și arahide.