Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de susan al lui Lorraine Wallace. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 56G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pesmet panko, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace, și Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată.
Instrucțiuni
1
Clătiți pieptul de pui cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Puneți pieptul de pui pe o farfurie suficient de mare pentru a le ține și condimentați cu sare și piper și herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Transferați pieptul de pui într-un castron mediu și turnați Zara deasupra. Se lasă deoparte la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Poziționați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, semințele de susan prăjite și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Uncii De Ceață Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Pe rând, dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet–semințe de susan, acoperind bine fiecare bucată. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
5 Uncii De Ceață Tocată
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni De Bere
Zahăr Roșu Grosier
7
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți puiul aproximativ 10 minute. Se unge cu untul topit și se continuă coacerea până se rumenesc și se fierbe, încă aproximativ 5 minute.