Puiul de susan al lui Lorraine Wallace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de susan al lui Lorraine Wallace. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 56G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pesmet panko, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace, și Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de pui cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Puneți pieptul de pui pe o farfurie suficient de mare pentru a le ține și condimentați cu sare și piper și herbes de Provence.
Transferați pieptul de pui într-un castron mediu și turnați Zara deasupra. Se lasă deoparte la marinat timp de 15 minute.
Poziționați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, semințele de susan prăjite și pătrunjelul.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Pe rând, dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet–semințe de susan, acoperind bine fiecare bucată. Condimentează ușor cu sare și piper.
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită. Aruncați marinada.
Coaceți puiul aproximativ 10 minute. Se unge cu untul topit și se continuă coacerea până se rumenesc și se fierbe, încă aproximativ 5 minute.