Puiul de susan al lui Lorraine Wallace

Puiul de susan al lui Lorraine Wallace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de susan al lui Lorraine Wallace. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 56G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pesmet panko, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace, și Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de pui cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Puneți pieptul de pui pe o farfurie suficient de mare pentru a le ține și condimentați cu sare și piper și herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Transferați pieptul de pui într-un castron mediu și turnați Zara deasupra. Se lasă deoparte la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Poziționați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, semințele de susan prăjite și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Pe rând, dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet–semințe de susan, acoperind bine fiecare bucată. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți puiul aproximativ 10 minute. Se unge cu untul topit și se continuă coacerea până se rumenesc și se fierbe, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista