Puiul de bere la grătar al lui Rachael Ray cu plăci de cartofi

Puiul de bere la grătar al lui Rachael Ray cu plăci de cartofi
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul de bere la grătar al lui Rachael Ray cu plăci de cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 639 calorii, 23g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, pudră de chili, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pană de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui Teriyaki La Grătar (Rachael Ray), Quesadillas de pui cu cartofi dulci {sâmbătă cu Rachael Ray}, și Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați berea, untul, usturoiul, pudra de chili, zahărul brun și sarea.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați toiagele, sigilați punga și lăsați să se marineze în timp ce continuați.3 Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mare.4 cuptorul cu microunde cartofii la mare până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.5 feliați cartofii pe lungime de aproximativ 1/4 inch grosime.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Stropiți generos ambele părți cu ulei de măsline.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Transferați puiul și cartofii pe grătar.8 Grătiți toiagele, periați cu marinada de bere și întoarceți ocazional, până când pielea este aurie și crocantă și sucurile curg limpede, 20 până la 25 de minute9 între timp, grătiți cartofii până când apar urme de grătar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se transferă pe o farfurie și se presară cu sare.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Serviți puiul și cartofii cu pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista