Puiul cu oțet al bunicii
Puiul de oțet al bunicii este un lactate gratuit rețetă cu 10 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 317 calorii. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul. Un amestec de coapse de pui, ulei, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mai bine decât bunica și pui ușor și găluște, Sandvișuri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, și Pui Nanban / pui prăjit cu sos de oțet de soia.
Instrucțiuni
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt puțin adânc.
Se toarnă oțet, se acoperă și se lasă la marinat peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți puiul din marinată, rezervând 1/4 cană de oțet. Înveliți puiul cu făină și condimentați cu sare și piper după gust.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Prăjiți puiul în uleiul fierbinte până când exteriorul este ușor crocant.
Se ia de pe foc și se pune puiul într-un vas de copt de 9x13 inch căptușit cu folie de aluminiu.
Adăugați 1/4 cană de oțet în tigaie și turnați întregul borcan de jalapenos peste pui. Acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul nu mai este roz, iar sucurile sunt limpezi.