Pui și șuncă shish Kabobs
Dacă aveți despre 1 oră și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, pui și șuncă shish Kabobs ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 325 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1155 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă verde, ulei de canolan, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Pui și șuncă shish Kabobs, Pui shish kabobs, și Pui și legume shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sosul de soia, oțetul de cidru, mierea, uleiul de canola și ceapa verde.
Așezați ciupercile și puiul în amestec și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți ciupercile și puiul din marinată și scuturați excesul.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute; pus deoparte.
Înfășurați bucățile de pui cu slănină și filetați pe frigarui, astfel încât slănina să fie fixată. Alternează cu jumătăți de ciuperci și bucăți de ananas.
Ungeți ușor grătarul. Aranjați frigarui pe grătarul pregătit. Gatiti 15-20 de minute, periand ocazional cu amestecul de sos de soia ramas, pana cand slanina este crocanta si sucurile de pui sunt limpezi.