Pui și varză de Bruxelles peste piure de fasole albă și rozmarin

Varza de pui și Bruxelles peste piureul de fasole albă și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 531 calorii, 35g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Fasole albă, varză de Bruxelles și tartă de rodie, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Piure Spruiten (piure de varză de Bruxelles).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Puneți bucățile de pui într-o tigaie mare și aruncați cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați bucățile de pui la aproximativ 1 inch distanță, cu pielea în sus și prăjiți timp de 25 de minute.
Adăugați varza de Bruxelles și continuați să gătiți până când puiul și mugurii sunt gata, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Transferați-le în farfurie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei, usturoiul și rozmarinul la foc mic, amestecând, timp de 3 minute. Ridicați focul la moderat și adăugați fasolea, 1/4 cană de apă, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, zdrobind fasolea intr-un piure grosier, pana cand este fierbinte, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat și adăugați restul de 1/4 cană de apă. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Adăugați orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți piureul de fasole albă pe farfurii și acoperiți cu puiul, varza de Bruxelles și apoi sucurile de tigaie.
Recomandare de vin: asociați acest fel de mâncare de inspirație mediteraneană cu un roșu cu aromă completă din Franța. Încercați unul din sudul Văii Rhne, cum ar fi un Chteauneuf-du-Pape sau un Ctes-du-Rhne.