Pui și tăiței de casă
Pui de casă și tăiței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru măcinat, sare, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui cu taitei de casa, Tăiței De Casă Și Supă De Pui, și Pui și tăiței Amish de casă.
Instrucțiuni
Acoperiți puiul în 4 litri de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 30 de minute.
Scoateți puiul din oală cu o lingură cu fante. Cu două furculițe, îndepărtați cât mai multă carne din oase, mărunțind ușor carnea în acest proces. Întoarceți oasele în bulion și fierbeți la foc mic, acoperit, timp de 45 de minute.
Scoateți oasele din bulion cu o lingură cu fante, asigurându-vă că obțineți orice oase mici care s-ar fi putut desprinde.
Adăugați morcovii și țelina (și ceapa, dacă folosiți) în oală, urmate de ierburi și condimente. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de zece minute pentru a contopi aromele.Creșteți căldura și adăugați tăiței de ou congelați și pui. Gatiti timp de 8 pana la 10 minute.
Se amestecă făina și puțină apă. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în supă, se amestecă pentru a se combina și se fierbe încă 5 minute, sau până când bulionul se îngroașă puțin. Testați și reglați condimentele după cum este necesar.