Pui și sparanghel în supă cremă

Pui și sparanghel în supă cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați lapte, jumătăți de piept de pui, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă de supă de sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Așezați pieptul de pui în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este gătit și nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute.
În timp ce puiul se coace, aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată și fierbeți sulițele de sparanghel până la un verde strălucitor, aproximativ 5 minute.
Scoateți sparanghelul și puneți-l deoparte.
Se amestecă împreună supa și laptele într-un castron până se amestecă bine.
Scoateți puiul din vasul de copt și lăsați-l deoparte. Aliniați fundul vasului cu sulițe de sparanghel, aranjați puiul deasupra și turnați amestecul de supă peste pui.
Presărați blatul cu firimituri de pâine.
Reveniți la cuptor și coaceți până când caserola este fierbinte și barbotare, încă 25 de minute.