Pui și sparanghel
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și sparanghelul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 224 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, amestec de orez, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Pui, Sparanghel Pui, și Pui și sparanghel Se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate în 1/2-in. benzi largi. Înfășurați două sau trei benzi în jurul a trei sulițe de sparanghel. Repetați cu puiul rămas și sparanghelul. Aranjați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. combinați sosul de salată, sosul de soia, ghimbirul, sarea, dacă doriți și piperul.
Se toarnă peste mănunchiurile de pui. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25 de minute. Descoperi; se presara cu seminte de susan si se coace 15 minute mai mult sau până când sucurile de pui rula clar.
Serviți peste orez, dacă doriți.