Pui și Shiitake Marsala
Pui și Shiitake Marsalan este un fără gluten și primar băutură. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 312 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți piper, unt, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Plăcintă Cu Oală De Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti 5 pana la 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul și picăturile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci. Înveliți ciupercile cu spray de gătit; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați vin și 3 linguri de ceapă. Gatiti 30 de secunde la foc mare. Reduceți căldura; adăugați unt, amestecând până se topește untul.
Adăugați pui și picături în tigaie, amestecând ușor.
Așezați puiul pe platou. Puneți sosul de ciuperci peste pui; se presară cu ceapa rămasă.