Pui și Ravioli Carbonara
Carbonara de pui și Ravioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 492 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, piept de pui, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Pui și Ravioli Carbonara, Pui și Ravioli Carbonara, și Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți pansamentul la foc mare. Gatiti puiul in dressing 2 pana la 4 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Adăugați bulion și ravioli în tigaie.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti descoperit aproximativ 4 minute sau pana cand ravioli sunt fragede si aproape tot bulionul s-a evaporat.
Se amestecă jumătate și jumătate; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când sosul este fierbinte și consistența dorită (gatiti mai mult pentru un sos mai gros).
Se presară slănină, brânză și pătrunjel.