Pui și Ravioli Carbonara
Pui și ravioli Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 611 calorii, 48G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, pansament, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui și Ravioli Carbonara, Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Carbonara De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți pansamentul la foc mare. Gatiti puiul in dressing 2 pana la 4 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Adăugați bulion și ravioli în tigaie.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti descoperit aproximativ 4 minute sau pana cand ravioli sunt fragede si aproape tot bulionul s-a evaporat.
Se amestecă jumătate și jumătate; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când sosul este fierbinte și consistența dorită (gatiti mai mult pentru un sos mai gros).
Se presară slănină, brânză și pătrunjel.