Puiul și perele peste rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 362 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prosciutto cu pere și Rucola, Pere Și Rucola Învelite În Prosciutto, și Salată de rucola cu pere și Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper. Se Încălzește 1 Lingură. uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată, până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Transferați pe o farfurie.
4
În timp ce puiul gătește, bateți restul de 3 linguri. ulei, oțet, muștar, 1/2 linguriță. sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Muștar
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Feliați puiul subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Boabe
6
Așezați rucola, perele, puiul și orice sucuri acumulate din farfurie într-un bol de amestecare. Acoperiți cu pansament și aruncați ușor cu mâinile pentru a acoperi. Împărțiți între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Pui întreg
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Presărați fiecare porție cu nuci și afine și serviți imediat.