Pui și pere peste rucola
Puiul și perele peste rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 362 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prosciutto cu pere și Rucola, Pere Și Rucola Învelite În Prosciutto, și Salată de rucola cu pere și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Se Încălzește 1 Lingură. uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul se spumează.
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată, până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
În timp ce puiul gătește, bateți restul de 3 linguri. ulei, oțet, muștar, 1/2 linguriță. sare și piper într-un castron mic.
Feliați puiul subțire peste Bob.
Așezați rucola, perele, puiul și orice sucuri acumulate din farfurie într-un bol de amestecare. Acoperiți cu pansament și aruncați ușor cu mâinile pentru a acoperi. Împărțiți între patru farfurii.
Presărați fiecare porție cu nuci și afine și serviți imediat.