Pui și Pastina la cuptor italian
Pui și Pastinan la cuptor italian este o rețetă mediteraneană care servește 4. O porție conține 310 calorii , 16 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 1,33 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, roșii conservate și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. 111 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este bun. Încercați pulpe de pui la cuptor în stil italian , ziti la cuptor cu ricottan și cârnați italieni și nachos italian la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți o oală medie cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, amestecând din când în când, aproximativ 5 minute.
Scurge pastele într-un bol mare de amestecare.
Între timp, pune uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul, amestecând pentru a se combina și gătiți până când ceapa este moale și puiul este gătit, încă aproximativ 5 minute.
Pune amestecul de pui în bolul cu pastele fierte.
Adăugați roșiile conservate, brânza mozzarella, pătrunjel, sare și piper. Se amestecă pentru a combina.
Puneți amestecul într-o tavă unsă cu unt de 8 pe 8 pe 2 inci. Într-un castron mic amestecați pesmetul și parmezanul.
Se presară deasupra amestecului de paste. Ungeți partea de sus cu bucăți mici de unt.
Coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 30 de minute.