Rețeta pui rustic italian și orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 52 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez brun, dovlecei, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rustic Italian Crock Oală De Pui, "Sos" rustic de dovlecei italieni cu Penne și cârnați de pui, și Minestrone Italian Rustic.
Instrucțiuni
1
Se Încălzește 2 Linguri. pansament în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pansamentul și legumele rămase în tigaie; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent. Se amestecă sosul de paste; gatiti 1 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți orezul pe platou; se acoperă cu pui, sos și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.