Pui Și Orez Rustic Italian
Rețeta pui rustic italian și orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 52 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez brun, dovlecei, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rustic Italian Crock Oală De Pui, "Sos" rustic de dovlecei italieni cu Penne și cârnați de pui, și Minestrone Italian Rustic.
Instrucțiuni
Se Încălzește 2 Linguri. pansament în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pansamentul și legumele rămase în tigaie; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent. Se amestecă sosul de paste; gatiti 1 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Puneți orezul pe platou; se acoperă cu pui, sos și brânzeturi.