Pui și mămăligă italiană crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul Italian crocant și polentan. Această rețetă servește 2 și costă 3,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1128 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 154 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, Parmezan, piept de pui cu piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pui Italian la grătar cu mămăligă, Ratatouille cu cârnați picant de pui Italian și mămăligă cremoasă, și Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Folosind degetele, rupeți aproximativ mămăliga în bucăți mici și împrăștiați-o în fundul unei mici forme de prăjire. Sfat în parmezan și se amestecă. Așezați pieptul de pui, roșiile cherry, rozmarinul și usturoiul deasupra mămăligii, stropiți cu ulei de măsline, apoi condimentați după gust.
Prăjiți timp de 25 de minute până când pielea de pui este crocantă și aurie, iar mămăliga și brânza devin cruste în jurul marginilor.
Se servește cu o salată verde.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "