Pui și morcovi cu sos de vin
Puiul și morcovii cu sos de vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție conține 559 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime. Dacă aveți piper, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză și morcovi Napa cu vin de orez-sos de stridii, Rețetă De Varză Și Morcovi Napa Cu Sos De Stridii De Vin De Orez, și MORCOVI GĂTITE ÎN VIN.
Instrucțiuni
Combinați morcovul, puiul și usturoiul într-un aragaz lent electric și adăugați vin.
Se presară cimbru, sare și piper negru. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Îndepărtați morcovul, puiul și usturoiul cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit.
Așezați 1/3 cană de morcov, 3 căței de usturoi și 2 coapse de pui în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Puneți 2 linguri de lichid de gătit rezervat peste fiecare porție.