Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, Pui și linte cu rozmarin ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 2,45 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 371 de calorii , 36 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Dacă aveți morcovi, usturoi, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 91% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa cremoasă delicioasă de linte și castane , linte cu ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete și linte și mere cu dovleac ghindă .
Instrucțiuni
1
Asezonați puiul generos cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Suc De Lămâie Goya®
2
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Reduceți focul, adăugați ceapa și gătiți și amestecați până când devine translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, morcovul și pimentul și se gătesc și se amestecă încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Turnați bulionul de pui în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaii cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă lintea, rozmarinul, vinul și oțetul. Întoarceți puiul în tigaie; se fierbe până când pieptul de pui nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Suc De Lămâie Goya®
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc; amestecați sucul de lămâie în sos și serviți.