Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi

Lămâie și ierburi friptură de pui și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 408 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piele pe piept de pui, morcovi, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui întreg de lămâie prăjită pe un pat de legume, și Pui de lămâie cu legume prăjite și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți la 450 de grade F. Aruncați împreună cartofii, morcovii, țelina, ceapa, 1 linguriță de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper pe o foaie de copt cu margini și aranjați într-un singur strat. Prăjiți până când legumele se rumenesc ușor și cartofii încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute, aruncând la jumătatea drumului.
Între timp, frecați pielea pieptului de pui cu restul de 1 linguriță de ulei și presărați cu condimentul de pasăre și 1/2 linguriță de sare. Odată ce legumele încep să se înmoaie, puneți pieptul de pui deasupra și prăjiți până când pielea devine maro aurie și puiul atinge o temperatură internă de 165 grade F, 20 până la 25 de minute.
Scoateți pieptul de pui și lăsați-i să se odihnească câteva minute. Aruncați legumele prăjite cu suc din 1 din jumătățile de lămâie și pătrunjelul.
Tăiați oasele din pieptul de pui și feliați carnea. Împărțiți puiul și legumele prăjite între 4 farfurii.
Tăiați jumătatea rămasă de lămâie în pene și serviți alături.