Pui și legume prăjite bengaleze cu cinci condimente

Pui și legume prăjite bengaleze cu cinci condimente
Bengali cinci condimente de pui prăjită și legume este un fără gluten felul principal. O porție conține 545 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, ardei gras, pulpe de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume prăjite din Insulele condimentelor, Pui Prăjit Cu Cinci Condimente, și Curry de pui Bengali cu cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați panch phoron și gătiți, amestecând, până când semințele încep să apară, aproximativ 30 de secunde. Reduceți căldura la mediu. Dintr-o dată, adăugați frunze de dafin, ghimbir și usturoi; gatiti, amestecand, pana cand ghimbirul se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SemințeSemințe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Se ia de pe foc, se amestecă coriandrul și sarea și se lasă să stea până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
SareSare
4
Adăugați iaurt, amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite și lăsați marinada să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
IaurtIaurt
5
Marinați punând pui, ardei grași și morcovi într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă. Răzuiți amestecul de iaurt, sigilați și strângeți pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Coaceți puiul: Preîncălziți cuptorul la 475 cu un suport setat în treimea superioară a cuptorului. Puneți cartofii pe o foaie mare de copt cu margini și stoarceți conținutul pungii peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Se amestecă pentru a acoperi, apoi se amestecă ingredientele într-un singur strat.
8
Coaceți, întorcând mâncarea cu o spatulă largă la fiecare 15 până la 20 de minute și terminând cu pielea de pui cu fața în sus, până se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista