Pui fiert în apă și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, oțet de vin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui fiert cu legume și ierburi, Pui fiert și legume cu cuscus, și Salată de pui poșată cu legume tocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau oală, aduceți prazul, cartofii, feniculul, cimbru, bulion, oțet, sare și piper la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați puiul, reveniți la foc mic și gătiți timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați ciorba sau varza elvețiană și gătiți până când verdeața este fragedă și puiul este gătit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Verzii
Kale
4
Transferați puiul pe o tăietură și tăiați-l gros. Împărțiți puiul între boluri individuale. Puneți amestecul de cartofi și fenicul peste pui și stropiți cu uleiul.Bacsis: braconajul înseamnă fierberea ușoară a ceva, permițând doar o bulă ocazională să iasă la suprafață. Pentru acest fel de mâncare, diferența dintre braconaj și fierbere înseamnă mai degrabă suplu decât pui cauciucat și legume fragede în loc de cele moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat