Pui și legume cu produse de patiserie fulgi

Pui și legume cu produse de patiserie fulgi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și legumele cu produse de patiserie fulgi. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, parmezan, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aluat De Plăcintă Cu Fulgi, Tarta cu capsuni cu patiserie Fulgioasa, și Vafe De Patiserie Cu Puf De Pizza Crocante, Fulgi, Pepperoni.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Scoateți ciupercile din tigaie; așezați în castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
În aceeași tigaie, topiți untul și restul de 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pui și morcovi; se presara cu sare si piper. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă ceapa și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
VinVin
6
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperi; gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Între timp, încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți crusta de plăcintă din pungă; desfaceți crusta pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Cookie-uriCookie-uri
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se presară uniform cu brânză și cimbru; se rulează ușor cu sucitorul. Înțepați crusta generos cu furculița. Cu roată de patiserie sau cuțit ascuțit, tăiați în 12 pene; separați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
CimbruCimbru
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
10
Coaceți 7 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Într-un castron mic, amestecați făina și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se adaugă în sucuri în tigaie; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se inmoaie si se ingroasa. Se amestecă frisca, mazărea și ciupercile fierte. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiuperciCiuperci
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți puiul și legumele cu pene de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista