Pui și găluște de la zero

Pui și găluște de la zero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și găluștele de la zero. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, pătrunjel, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Crema de supa de pui de la zero, Caserola Divan De Pui, De La Zero, și Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tocană, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece și puneți puiul într-un vas de 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 3 litri de apă și următoarele 8 ingrediente (prin frunze de dafin); aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute; suprafața degresată ocazional, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ApăApă
3
Scoateți puiul din oală; rece. Se strecoară stocul printr-o sită într-un castron mare și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți carnea de pui din oase; rupeți carnea de pui în bucăți de 2 inci și păstrați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
5
Lăsați stocul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
6
Se toarnă stocul în două pungi de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Lăsați să stea 15 minute. Lucrând cu o pungă la un moment dat, tăiați un colț de pungă; scurgeți lichidul în oală, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Repetați procedura cu punga rămasă. Aduceți stocul la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți până se reduce la 8 căni (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare timp de 5 minute. Lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
CuțitCuțit
9
Adăugați făină în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați făina rumenită și amidonul de porumb într-un castron mare; adăugați 2/3 cană de bulion la amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Adăugați amestecul de făină în stocul rămas în tigaie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor. Reduceți căldura; amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați pui; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
13
Pentru a pregăti găluște, combinați 1% lapte cu conținut scăzut de grăsimi și ou într-un castron mediu. Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină universală în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1% Lapte1% Lapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
14
Combinați făina, praful de copt, făina de porumb și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
15
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
16
Aruncați o treime din aluatul de găluște cu 8 lingurițe pe amestecul de pui. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până când găluștele sunt gata (nu lăsați amestecul de pui să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
17
Îndepărtați găluștele cu o lingură cu fante; așezați într-un castron mare de servire sau pe un platou adânc de servire; păstrați cald. Repetați procedura cu aluatul de găluște rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
18
Scoateți tigaia de pe foc; se toarnă încet tocană peste găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Se presară pătrunjelul tocat și piperul negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
PătrunjelPătrunjel
20
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista