Pui și găluște cu aragaz lent

Pui și găluște cu aragaz lent
Puiul și găluștele cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui și găluște cu aragaz lent, Pui și găluște cu aragaz lent, și Pui și găluște cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul, untul, supa și ceapa într-un aragaz lent și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți timp de 5 până la 6 ore la înălțime. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, așezați aluatul de biscuiți rupt în aragazul lent. Gatiti pana cand aluatul nu mai este crud in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista