Pui și găluște aruncate

Pui și găluște aruncate
Puiul și găluștele aruncate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 875 calorii, 68G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. Cap la magazin și ridica apa, tocană de găină măruntaie eliminate, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Hopa, am scăpat Tarta cu lămâie, Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), și Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: aragaz sub presiune de 7 litri
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Puneți găina și 3 lingurițe de sare într-o oală sub presiune de 7 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Adăugați apă doar pentru a acoperi găina. Nu umpleți deasupra liniei de "umplere maximă" a aragazului sau 2/3 pline. Acoperiți și blocați capacul. Aduceți la presiune la foc mare, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Reduceți căldura la minim, astfel încât abia auziți șuieratul din oală. Gatiti 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul!) sau răciți aragazul rulând apă rece peste capac timp de 5 minute. Deschideți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Scoateți găina din bulion și lăsați-o deoparte să se răcească. Carnea trebuie să fie fragedă și să cadă departe de os. Odată ce găina este suficient de rece pentru a se descurca, trageți carnea din oase în bucăți mici, acoperiți și puneți deoparte. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OsOs
CarneCarne
8
Puneți o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză într-o oală mică, lată, de 6 litri și strecurați bulionul, aruncând solidele. Gustați și condimentați bulionul cu sare suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Puneți 1/2 cană de bulion, untul și restul de 1/2 linguriță de sare într-un saucier de 2 litri, puneți la foc mare și aduceți la fierbere. De îndată ce fierbe, adăugați toată făina dintr-o dată și amestecați cu o lingură de lemn până când amestecul începe să se unească, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la minim și continuați să amestecați până când amestecul formează o bilă și nu mai este lipicios, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
10
Transferați amestecul într-un castron mediu și amestecați, la viteză mică, timp de 5 minute cu un mixer electric de mână. Bateți până se răcește și nu mai crește aburul. Continuați să amestecați la foc mic și adăugați ouăle, câte 1, asigurându-vă că fiecare este complet încorporat înainte de a adăuga altul. Poate fi necesar să vă opriți ocazional și să răzuiți părțile laterale ale bolului. Înainte de a adăuga ultimul ou, verificați consistența amestecului: ar trebui să se rupă ușor pe măsură ce cade din bătător, creând o formă "V".
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Transferați aluatul într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Tăiați 1 colț al pungii pentru a face o deschidere de un sfert.
13
Aduceți bulionul la foc mic la foc mediu. Pipeți 1 inch din amestec și tăiați cu foarfece de bucătărie direct peste bulion. Repetați cu aluatul rămas. Gatiti, acoperit, pana cand galustele sunt fierte, aproximativ 8-10 minute. Opriți focul, adăugați carnea și așteptați 2 până la 3 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
14
Se servește în boluri cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista