Pui și găluște aruncate
Puiul și găluștele aruncate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 875 calorii, 68G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. Cap la magazin și ridica apa, tocană de găină măruntaie eliminate, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Hopa, am scăpat Tarta cu lămâie, Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), și Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: aragaz sub presiune de 7 litri
Puneți găina și 3 lingurițe de sare într-o oală sub presiune de 7 litri.
Adăugați apă doar pentru a acoperi găina. Nu umpleți deasupra liniei de "umplere maximă" a aragazului sau 2/3 pline. Acoperiți și blocați capacul. Aduceți la presiune la foc mare, aproximativ 20 de minute.
Reduceți căldura la minim, astfel încât abia auziți șuieratul din oală. Gatiti 45 de minute.
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul!) sau răciți aragazul rulând apă rece peste capac timp de 5 minute. Deschideți cu atenție.
Scoateți găina din bulion și lăsați-o deoparte să se răcească. Carnea trebuie să fie fragedă și să cadă departe de os. Odată ce găina este suficient de rece pentru a se descurca, trageți carnea din oase în bucăți mici, acoperiți și puneți deoparte. Aruncați pielea și oasele.
Puneți o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză într-o oală mică, lată, de 6 litri și strecurați bulionul, aruncând solidele. Gustați și condimentați bulionul cu sare suplimentară, dacă este necesar.
Puneți 1/2 cană de bulion, untul și restul de 1/2 linguriță de sare într-un saucier de 2 litri, puneți la foc mare și aduceți la fierbere. De îndată ce fierbe, adăugați toată făina dintr-o dată și amestecați cu o lingură de lemn până când amestecul începe să se unească, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la minim și continuați să amestecați până când amestecul formează o bilă și nu mai este lipicios, aproximativ 3 minute.
Transferați amestecul într-un castron mediu și amestecați, la viteză mică, timp de 5 minute cu un mixer electric de mână. Bateți până se răcește și nu mai crește aburul. Continuați să amestecați la foc mic și adăugați ouăle, câte 1, asigurându-vă că fiecare este complet încorporat înainte de a adăuga altul. Poate fi necesar să vă opriți ocazional și să răzuiți părțile laterale ale bolului. Înainte de a adăuga ultimul ou, verificați consistența amestecului: ar trebui să se rupă ușor pe măsură ce cade din bătător, creând o formă "V".
Transferați aluatul într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Tăiați 1 colț al pungii pentru a face o deschidere de un sfert.
Aduceți bulionul la foc mic la foc mediu. Pipeți 1 inch din amestec și tăiați cu foarfece de bucătărie direct peste bulion. Repetați cu aluatul rămas. Gatiti, acoperit, pana cand galustele sunt fierte, aproximativ 8-10 minute. Opriți focul, adăugați carnea și așteptați 2 până la 3 minute înainte de servire.
Se servește în boluri cu piper negru proaspăt măcinat.