Pui și Garbanzo Enchiladas
Puiul și Garbanzo Enchiladas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 872 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânza monterrey jack, tortilla de făină, procesați răspândirea brânzei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo), și Salată De Pui-Garbanzo pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.